Bestyrelsen

Undlad venligst at kontakte bestyrelsens medlemmer på deres private telefon, med mindre dette er specifikt aftalt - dette er også gældende for firmaer der ønsker at sælge produkter eller service til foreningen.

Bestyrelsen består af en række beboere der er bliver (gen)valgt ved den årlige generalforsamling. Medlemmerne mødes en gang månedligt for at drøfte aktuelle sager og træffe beslutninger for foreningens fremtidige aktiviter.

Al arbejde i bestyrelsen er frivilligt, hvilket også betyder at bestyrelsen ikke kan stå til rådighed 24 timer i døgnet. Du skal dog være velkommen til at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål eller har behov for vores hjælp. Start med at læse vejledningen under "kontakt" for at finde ud af hvem du skal tale med.

Nedenfor kan du se hvem der sidder i bestyrelsen samt deres direkte kontaktoplysninger. Vi fortrækker at du kontakter selve bestyrelsen og ikke et enkelt medlem. Det vil også være med til at sikre du får hurtigere svar. Inden du kontakter bestyrelsen bedes du overveje hvorvidt dit problem ikke i virkeligheden er en sag for vores vicevært. Han træffes på tlf 70 70 13 02. 

Bestyrelsen kan kontaktes på bestyrelsen@bispeengen.dk 

Lotte Langhoff, Formand
Munkensvej 6, 1. tv.

Betina Boysen, Kasserer
Borups Allé 110 st. 

Ulf Boysen, Bestyrelsesmedlem
Borups Alle 110, st.

Martin Dalby, Bestyrelsesmedlem
Munkensvej 2, 1. th.

Thomas Højvang, Bestyrelsesmedlem
Munkensvej 10, 2. th

Idamarie Kongsøre, Suppleant
Munkensvej 12, 1.tv

Kristine Naundrup-Jensen, Suppleant
Bispeengen 7, 2. th.

2. suppleant. Ledig. 
E-mail >>